Sök
Stäng denna sökruta.

Nyheter och Pressrum

Ta del av vad som sker bakom kulisserna på Triab! Här samlar vi allt ifrån nyheter inom verksamheten, diskuterar nya innovationer och listar kommande mässor vi ska delta på.

Senaste nyheterna

Har ni sett att vi har en ny logotyp? Efter sammangående med Argynnis Group har vårt varumärke fått ett nytt utseende. Logotypes finns för nedladdning längst ned på sidan.
Kunskaps- och inspirationsdag den 5 mars kl 09.00 Triab är kanske mest känt för sina kombinerade IR-/konvektionsugnar, men sedan 25 år tillbaka erbjuder vi kompletta linjer och helhetslösningar inom ytbehandlingsområdet. Dagen består av intressanta föredrag och demonstrationer av härdning med IR varmluft och LED-UV i Triabs  teknikcenter. Både härdning av färg på metall och på värmekänsliga och icke ledande material kommer att förevisas. Vi kommer också att prata om energitjuvar och möjligheter till besparingar i härdningsprocessen.Intresseanmälan för mer information och datum görs till Claes Nord på +46-705-27-21-30 eller maila claes.nord@triab.com

Några av våra andra kunder

Electrolux logo
citroen logo
ballingslöv logo
Vedum logo
Epiroc logo
IKEA logo
Moelven logo

Pressmaterial

Logotyp

Bilder