Sök
Stäng denna sökruta.

Innovativ teknik
sedan 1971

Vi har arbetat med detta under en lång tid. Vårt team hos TRIAB är
experter inom deras respektive marknadsområden.

Vilka är vi?

TRIAB levererar ugnar och anläggningar för olika värmeapplikationer och processer till många marknader. En kontinuerlig produktutveckling samt samarbete med ledande färgtillverkare och andra materialleverantörer har gett TRIAB en unik kunskap. Detta omfattar b.la. torkning av färg på olika material och andra industriella värmeprocesser. Produkternas komplexa kombination av material, form och färgsystem gör att varje projekt är speciellt. TRIAB är en del av Argynnis Group och ingår i ”Heating & Drying Group”. 

Heating & Drying Group designar och producerar innovativa värme- och torklösningar som bidrar till en renare värld för ett brett spektrum av industrier och applikationer. Koncernen består av tre bolag som utmanar och utvecklar marknaden för att tillgodose kundernas processbehov med lösningar som sträcker sig från enskilda enheter till kompletta helhetspaket. Kombinationen av engagerade team, hög kunskap och ett driv för teknik gör att Heating & Drying Group ligger i framkant när det gäller innovation inom sin bransch.

Våra system anpassas och skräddarsys efter dina behov

TRIAB har utvecklat en serie ugnssystem med flexibel och effektiv värmeöverföring. Dessa kan även anpassas efter varje behov. Med dessa verktyg tillverkar vi den optimala anläggningen för varje process avseende bästa värmning och torkresultat. Vi tar även hänsyn till miljö, kvalité, kostnader och andra specifikationer. 

Forskning, kunskap och kreativ utveckling håller oss väl framme inom teknologin och vi anpassar kontinuerligt våra metoder för att möta nya utmaningar.

Vårt tankesätt

TRIAB har tagit fram en serie ugnssystem med flexibel värmeöverföring som kan anpassas till valfritt underlag, form eller färgsystem. Med dessa ovan nämnda verktyg designar TRIAB de optimala systemen efter alla krav och tillhandahåller en individuell process för att säkerställa bästa möjliga uppvärmnings- och härdningsresultat i enlighet med miljö, kvalitet, kostnad och andra specifikationer. 

Forskning, kunnande och kreativ ingenjörskonst gör att TRIAB ligger i teknikens framkant inom vår bransch och ständigt anpassar våra metoder för att möta nya krav. Vi levererar kunskap och utrustning över hela världen, med flera viktiga patent. 

TRIAB-teamet har många års erfarenhet och driver hela projekt från start till mål. Detta inkluderar design, tillverkning, installation, driftsättning, utbildning och support med varje steg på vägen. Vi har en omfattande referenslista och har levererat mer än 4 000 system, processer, ugnar och kompletta linjer till välkända företag över hela världen.

Våra samarbetspartners

Graco logo
Hereaus
Sames
Ircon
Crescocito
Reiter